Kezelések

Nyugalom arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs (45′)

Finom, teljes testet ellazító kényeztetés és relaxáció. Ez a masszázs nem csak kikapcsol, hanem szépít is. Igény szerint növényi olajjal vagy finom masszázskrémmel végzem, melyhez természetesen bőrszépítő illóolajokat is válogatok.

Nyugalom arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs + szépítő aromavizes agyagpakolás (60′)

Az arcmasszázst egy személyre szabott agyagpakolással zárjuk, mely méregteleníti az arcbőrt, feltölti ásványi anyagokkal és a bőr állapotának megfelelően hidratálja, felpezsdíti, csökkenti a gyulladásokat, rosaceat.

Egyensúly relaxációs testmasszázs (90′)

Ezt a masszázst a finom, áramló érintések és a harmonizáló illóolajok jellemzik, melyeket mindig egyénre szabottan válogatok össze. A teljes testet átmasszírozom, kezdve a háttal és a lábakkal, majd a finom hasmasszázzsal és a karok átmasszírozásával folytatva. A testmasszázs természetesen kiegészíthető arcmasszázzsal.

Gyógyulás erősítő lávaköves testmasszázs (90′)

Amikor igazán fel kell szabadítani a belső erőt és beindítani a szervezet öngyógyító mechanizmusait, akkor erre a masszázsra van szükség. Hosszantartó betegség után, lábadozás idején, depresszió és, enerváltság esetén vagy egy nehezebb élethelyzetben ajánlom nagy-nagy szeretettel. Speciálisan immunerősítő és energetizáló illóolajokkal végzem, kiegészítve a lávakövek őserejével, lágy ám mégis dinamikus érintésekkel.

Áramlás méregtelenítő testmasszázs (60′)

Ez a masszázs kiváló kiegészítője minden diétának és méregtelenítő kúrának, böjtnek. Segít nemcsak a méreganyagok felszabadításában, hanem a kivezetésében is a nyirokrendszer stimulálásán keresztül. Dinamikus, áramlós masszázs, méregtelenítő, keringésserkentő illóolajokkal és növényi olajokkal kombinálva. Igény szerint kiegészíthető konzultációval, speciálisan a méregtelenítés témakörét körbejárva.