Tél – Botanikai Évszak-Parfüm

9 950 Ft

Hűvös, sejtelmes és tiszteletet parancsoló illat. Olyan Nőt idéz, aki ismeri az élet körforgását és bármikor meg tud újulni. Az illat is folyamatosan alakul, ahogy a bőrünkre fújjuk. Mélyen virágos, ez a magnólia. Elképesztően rejtélyes, ez az immortelle (azaz „halhatatlan”). Szédületesen szabad és kreatív, ez a mirtuszvirág. Hihetetlenül lágy, ez a balzsamfenyő. Enyhén kesernyés, ez a grapefruit. A többi: a Varázslat. Együtt: maga a Harmónia.

Kategória:

Leírás

Akkor használd, ha elveszettnek érzed magad és szükséged van a tiszta tudatosságra és inspirációra, a belső szabadságra és frissességre. Ha fel szeretnéd emelni magad a világ gondjai fölé, hogy egy magasabb perspektívából – mint egy hófedte hegycsúcsról – intuitívan szemlélhesd az életed.

Botanikai Évszak-Parfüm

Mitől botanikai és mitől aromaterápiás?

Olyan illóolajok alkotják az illatkompozíciókat, amelyekkel a terápiás munkám során is dolgozom. Ezek az illatok valódi természet inspirálta kincsek.

Mitől évszakparfüm?

A négy illatkompozíciót a négy évszak és az évszakokhoz köthető négy színtípus, színpaletta ihlette. Azonban a parfümök létrehozásához nemcsak színekből, hanem hangulatokból, érzésekből, valamint archetipikus és női életszakaszokhoz köthető jelentéstartalmakból is merítettem.

Az Évszak-Parfümök nem mellesleg egytől-egyig varázslatos illatkompozíciók. Megalkotásukkor az volt a célom, hogy mesés, kifinomult és sokrétű élményben részesítsenek minket, Nőket.

További információk

Kiszerelés

Szórófejes üveg – 10 ml