Ősz – Botanikai Évszak-Parfüm

9 950 Ft

Érett és meleg illatkompozíció, akár az őszies karakterű Nő. Mellőle nem akarsz felkelni, itt biztonságban érzed magad…mondhatni lebilincselő. Fűszerek sokasága – szegfűszeg, rozmaring, zsálya, nemes babér, izsóp – és a nemes fafajták illóolajai, mint az amyrisz, és a szantál teszik ellenállhatatlanul vonzóvá és különlegessé.

Kategória:

Leírás

Akkor használd, ha biztos pontra van szükséged az életedben, ha szeretnél megnyugodni, megpihenni és saját kiapadhatatlan forrásaidból új erőt meríteni.

Botanikai Évszak-Parfüm

Mitől botanikai és mitől aromaterápiás?

Olyan illóolajok alkotják az illatkompozíciókat, amelyekkel a terápiás munkám során is dolgozom. Ezek az illatok valódi természet inspirálta kincsek.

Mitől évszakparfüm?

A négy illatkompozíciót a négy évszak és az évszakokhoz köthető négy színtípus, színpaletta ihlette. Azonban a parfümök létrehozásához nemcsak színekből, hanem hangulatokból, érzésekből, valamint archetipikus és női életszakaszokhoz köthető jelentéstartalmakból is merítettem.

Az Évszak-Parfümök nem mellesleg egytől-egyig varázslatos illatkompozíciók. Megalkotásukkor az volt a célom, hogy mesés, kifinomult és sokrétű élményben részesítsenek minket, Nőket.

További információk

Kiszerelés

Szórófejes üveg – 10 ml