Nyár – Botanikai Évszak-Parfüm

9 950 Ft

Illata akár egy hűsítő, édesen virágos és mégis zöldes illatú nyári koktél. Olyan Nőt idéz, aki pontosan tudatában van Önnön vonzerejének. Magabiztos és öntudatos, egyúttal nagyon szerethető. A Damaszkuszi rózsa és a Miss Katherine levendula a szív igaz erejét hordozzák, míg a bergamott és keserűnarancs a fényt és szépséget. A kompozíciót az Ylang-ylang teszi szellőssé, mozgékonnyá és egyben karakteressé.

Kategória:

Leírás

Akkor használd, ha magabiztosságra, céltudatosságra, és hozzá szerető szívre van szükséged. Ha inspiráltan és függetlenül szeretnél élni.

Botanikai Évszak-Parfüm

Mitől botanikai és mitől aromaterápiás?

Olyan illóolajok alkotják az illatkompozíciókat, amelyekkel a terápiás munkám során is dolgozom. Ezek az illatok valódi természet inspirálta kincsek.

Mitől évszakparfüm?

A négy illatkompozíciót a négy évszak és az évszakokhoz köthető négy színtípus, színpaletta ihlette. Azonban a parfümök létrehozásához nemcsak színekből, hanem hangulatokból, érzésekből, valamint archetipikus és női életszakaszokhoz köthető jelentéstartalmakból is merítettem.

Az Évszak-Parfümök nem mellesleg egytől-egyig varázslatos illatkompozíciók. Megalkotásukkor az volt a célom, hogy mesés, kifinomult és sokrétű élményben részesítsenek minket, Nőket.

 

További információk

Kiszerelés

Szórófejes üveg – 10 ml