Segítő Illatok

A Segítő Illatokat először egy sorozat formájában indítottam útjára, hogy megismertessem az emberekkel ezt a fogalmat, ezt a lehetőséget. A sorozat öt tagja, öt tágabb érzelmi területen nyújt támogatást:

Nyugalom: Segít, hogy bizalommal és hittel, rendületlenül élhesd mindennapjaid. Hogy meg tudd tartani magad, amikor elsodorna az élet, amikor nehéz a célkitűzésekre összpontosítani és tisztán látni.

Öröm: Segít megélni és átélni a pillanatot, örömmel jelen lenni. Ihletetté és önfeledtté tesz. A lelkesedés, szeretet és bizalom üzenetét csepegteti Beléd. Életörömre hangol.

Elengedés: A lelki sebek begyógyítója, amely a remény, megbocsátás és elfogadó szeretet csíráját ülteti Beléd. Hogy elgyászolhasd és elengedhesd, ami elmúlt és bizakodva folytathasd, építhesd új életed.

Elmélyülés: Segít, ha szükséged van arra, hogy feltöltődj az égi energiákkal és hogy támogatást kapj az élettől. Segít, hogy kapcsolatba lépj belső igaz lényeddel, a Benned élő Istenivel. Használhatod elcsendesüléshez, imához, meditációhoz, alkotáshoz. Megnyugtat és inspirál.

Én vagyok: Segít képviselned saját magad, értékeid, céljaid, elképzeléseid. Segítségével előhívhatod magadból a bátorságot, a szárnyaló képzelettel párosuló önkifejezést, tetterőt. Kétségek nélkül, kiegyensúlyozottan segít haladni utadon. Gyümölcsöző tetteid elégedettséget szülnek benned. Megtanít jelen lenni és értékelni a pillanatot.