Léleknek

Segítő Illatok

Segítő Illatnak neveztem el azokat a különleges olajkeverékeket, melyek kimondottan az érzelmekre, attitűdökre, a tudattalan viselkedésbeli és gondolati mintákra, valamint az egész tudatalattira gyakorolnak erőteljes és közvetlen hatást. A Segítő Illatokkal olyan pozitív változásokat idézhetünk elő, amelyek az egész életünkre, élethelyzetünkre, életminőségünkre kihatnak. A Segítő Illatokkal szó szerint jobb, boldogabb, teljesebb emberré válhatunk. Személyes Segítő Illatodat egy minimum 60 perces konzultáció alapján készítem el.

Személyes Segítő Illatok

Az aromaterápia sokoldalú és valódi megoldásokat tud nyújtani számos testi-lelki-szellemi problémára. Amikor a lélek szintjén szeretnénk dolgozni, kiemelten fontosak a feltáró beszélgetések. Jómagam a jungi archetípusok megközelítése szerint dolgozom az illóolajokkal.

Személyes Parfüm

Az illatok nem csak segítenek, hanem gyönyörködtetnek is, így az illat-esztétikum is szerves része az aromaterápiának. Személyes botanikai parfümödet egy hosszas beszélgetés és
illatolás során közösen alkotjuk meg. (Minimum 60 perc konzultáció és személyes Eau de Parfum elkészítése 30 ml kiszerelésben.)